Jinekolojik Sorunlar Soru Bankası


Vajinamda et parçası gordum

Merhaba ben kaşıntı ve yanma problemiyle doktora gittim hiç bisey olmadığını söyledi bundan uç hafta önce şimdi ise vajinami temizlerken tam içeriden gelen yuvarlagimsi bi et parçası gordum bazen sert oluyo dokundugumda. Bu dönemde iç dudaklardada...

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 23 Şubat 2016

Soru ve Cevabı Görüntüle


Kanser miyim?

Merhabalar ben 18 yaşındayım hiçbir şekilde cinsel ilişkide bulunmadım şöyle bir durum var ki vajinamda çok uzun süredir kaşıntı var yaklaşık bir yılı geçiyor pekçok ilaç kullandım mantar sanıldı fakat ilaçlar tedavi etmedi alerji sanıldı bir sürü...

Uz.Psk.Dan. Eyüp SARI | 03 Şubat 2016

Soru ve Cevabı Görüntüle


Hormon

Merhaba, ben 32 yaşındayım. 3 tüp bebek denememiz oldu. Bu sene tekrar denemek istiyoruz. Bazı kan testleri yaptırdım. Sonuçları yazıyorum yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim. *Estradiol 31 pg/mL Follicular 21-251 Mid-Cycle...

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 23 Ocak 2016

Soru ve Cevabı Görüntüle


tetkık sonucu

estradıol degerı 173 post menepoz20 orta folıkuler faz 24 luteal faz80 periovulatory 62 tsh 0,56 0,34-5,6 progesteron 2,28 mid follıkur faz 0,31-1,52 mıd luteal faz 5,16-18,56 post menepoz 0,08-45,30 ...

Psk. Halil Türkmen | 06 Ocak 2016

Soru ve Cevabı Görüntüle


tetkık sonucları

merhaba.. 1 bucuk senedır evlıyım coccuk ıstyrz ve hormon testı yaptrdım snucnu sıze yazıorum yardımcı olurmusnuz? estradıol 173 tsh 0,56 progesteron 2,28 prolaktn 14,89

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 06 Ocak 2016

Soru ve Cevabı Görüntüle


smear

Merhaba hocam smear sonucunda tanı iltihap bulguları Tanı (ICD-0)Histolojik diyor acaba bi sorun mu var

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 27 Kasım 2015

Soru ve Cevabı Görüntüle


PCO

Merhaba, 24 yaşındayım. Boyum 1,60 ve 47 kiloyum. 5 yıldır PCO için Diane 35 kullanıyorum. İlacı bıraktığımda 3-4 ay hatta bazen 5-6 ay adet görmüyorum. Bekar olduğum için şuan bebek ile ilgili bir düşüncem yok. Sorunum cildimin aşırı yağlı ve...

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 19 Ekim 2015

Soru ve Cevabı Görüntüle


smear

smear 01.04.2015 16:39 Iyi günler hocam Smear sonucu .preparatta izlenen yoğun infamatuarhücre tabakası nedeniyle hucreler net izlenmemistir.infamatuar tedavi sonrası smear tekrarı önerilir.Tani: değerlendirme için uygun olmayan yayma .Tanı...

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 12 Nisan 2015

Soru ve Cevabı Görüntüle


Patoloji

Eşimin pataloji sonuçları açıklandı bilgilendirirseniz sevinirim. doktorumuz İstanbul'da biz Anadolu'dayız henüz gidemedik. merak ediyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. TANI: serviks uteri,ECC:Kronik servisit kavum uteri,PC:endometrial polip...

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 01 Nisan 2015

Soru ve Cevabı Görüntüle


Menopoz olasılığı

Merhaba Öncelikle böyle bir sistem kurulduğu için sizlere teşekkür ederim Ben yaklaşık iki yıl önce trafik kazası geçirdim ve ayaklarıma Platin takıldı adet dönemlerinde ağrı çekiyordum bu yüzden kadın doğuma gittim ama bunun alışmam gereken...

Op.Dr. Kutlugül Yüksel | 22 Mart 2015

Soru ve Cevabı Görüntüle